PÅLITLIGA BYGGTEAM FÖR JUST DIG

TAKLÄGGNING

VAD VI ERBJUDER

Professionella tjänster

Med ett mycket gott anseende avseende taklösningar, plåtarbeten och taksäkerhetselement av högsta kvalitet, är vi stolta över att leverera oöverträffad service. Oavsett om du behöver rutinmässigt takunderhåll eller experter på snöskottning av taket kan vi hjälpa dig och utföra alla åtaganden med högsta kvalitet.

01.

Takläggning

Visa mer
02.

Plåtarbeten

Visa mer
03.

Taksäkerhetselement

Visa mer
04.

Takservice

Visa mer
05.

Taksnöskottning

Visa mer

Takläggning

Oavsett om du föreställer dig den tidlösa elegansen hos takpannor eller känner den moderna attraktionskraften hos metall, har vårt expertteam de kunskaper och färdigheter som krävs för att skapa tak som står sig över tiden. Från idylliska bostäder till kommersiella underverk, vår portfölj uppvisar det konstnärskap och det engagemang vi tillför varje projekt. Anslut dig till de oräkneligt många nöjda kunder som har anförtrott oss med sina takbehov och upptäck utförandet av högsta kvalitet i varje takpanna och plåt vi lägger.

Plåtarbeten

Lyft dina takprojekt till en helt ny nivå av hållbarhet och estetiskt tilltalande utseende med våra experttjänster för plåtbearbetning. Våra skickliga hantverkare erbjuder skräddarsydda lösningar som sömlöst integreras i dina taksystem. Oavsett om du vill förbättra din byggnads utseende eller förstärka dess strukturell helhet, levererar vi plåt med oöverträffad kvalitet och mångsidighet, vilket säkerställer att ditt projekt står sig över tiden.

Taksäkerhetselement

Garantera trygghet när du arbetar på hög höjd med en rad olika taksäkerhetselement. Från robusta skyddsräcken för tak och takförankringar till effektiva takluckor och tillförlitliga fallskyddssystem för stegar som är utformade för att hålla ditt tak säkert och i enlighet med lagstiftningen.

Takservice

Från rutininspektioner och underhåll till snabba reparationer och byten, vi är din pålitliga partner för att bevara titt taks hållfasthet och livslängd. Våra skickliga tekniker bidrar med expertis, professionalism och ett engagemang för högsta kvalitet till varje projekt, för att säkerställa att dina takbehov tillgodoses med den högsta nivån av omsorg och precision.

Taksnöskottning

Låt inte vinterns tunga börda minska ditt taks hållfasthet. Här finns vår professionella taksnöskottningstjänst för att skydda din investering. Vårt erfarna team använder säkra och effektiva metoder för att sakkunnigt ta bort snö och is och förhindra potentiella skador och läckage.

Vi erbjuder tjänster i följande områden:

01.

Stockholm

02.

Uppsala

03.

Norrtälje

04.

Roslagen

05.

Västerås

06.

Eskilstuna

07.

Örebro

08.

Skövde

09.

Västra Götaland

10.

Strängnäs

11.

Värmdö

12.

Södertälje

13.

Nynäshamn

14.

Trosa

15.

Nyköping

16.

Norrköping

17.

Linköping

18.

Jönköping

19.

Borås

20.

Göteborg

21.

Kungsbacka

22.

Varberg

23.

Bohuslän

24.

Stenungsund

25.

Trollhättan